FAQ

Skupili smo Vaša pitanja i na jednom mestu dali odgovore na ista.

Svi preparati iz našeg portfolia pripadaju grupi dijetetskih suplemenata za koje Vam ne treba recept od lekara opšte medicine niti izveštaj lekara specijaliste.

Svi naši proizvodi su u potpunosti bezbedni za samostalno korišćenje ukoliko se strogo pridržavate uputstva koja su odštampana na kutijama preparata. Svi procesi proizvodnje prolaze strogu kontrolu kvaliteta u skladu sa propisima EU. Svakako preporučujemo da se konsultujete sa svojim lekarom pre započinjanja bilo kakve terapije na svoju ruku, pogotovu ukoliko ste već na nekoj terapiji sa lekovima i/ili drugim suplementima.

Ukoliko se strogo pridržavate uputstava (koja su odštampana na kutijama preparata), NatAspin H i NatAspin Control možete koristiti neograničeno dugo. Prvi efekti preparata vidljivi su nakon 2-3 meseca kontinuiranog korišćenja, dok je za pun efekat preporuka da se koriste celih 6 meseci. Ne preporučuje se istovremena upotreba NatAspin H i NatAspin Control.

Za pun efekat Cardoval Ritmo preparata, preporuka je da se koristi 3 meseca u kontinuitetu, pa nakon toga napraviti mesec dana pauze. Možete ponavljati ovaj režim neograničeni broj puta, pod uslovom da se strogo pridržavate uputstva (koje je odštampano na kutiji preparata).

Proizvodi nisu namenjeni osobama sa hemofilijom, trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina. Potrebno je obustaviti upotrebu proizvoda dve nedelje pre planiranih hirurških zahvata. Osobe sa dijabetesom, posebnim medicinskim stanjima ili na terapiji antikoagulansima pre upotrebe proizvoda treba da konsultuju svog lekara. Proizvode ne treba da uzimaju osobe preosetljive na soju ili na neki od sastojaka proizvoda.