Naši partneri

Kompanija Valentis: "Od prirodnih sastojaka do nanotehnologije"

Kompanija ProtoPharma d.o.o. u saradnji sa kompanijom Valentis promoviše za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, sledeće preparate:

  1. NatAspin®H – Preparat koji je nastao iz kombinacije enzima natokinaze i hidroksitirozola dobijenog iz maslina. Namenjen je za upotrebu kod pacijenata sa rizikom od poremećaja cirkulacije i krvnih ugrušaka.
  2. NatAspin®CONTROL – Preparat koji je nastao iz kombinacije enzima natokinaze, monakolina K, koenzima Q10 i biljnih sastojaka. Namenjen je za upotrebu kod pacijenata koji žele da održe normalnu cirkulaciju i nivo holesterola u krvi.
  1. Cardoval RITMO® – Preparat koji je nastao iz kombinacije korisnih dejstava ekstrakata biljaka, magnezijuma, vitamina B1 i B6. Koristi se za održavanje zdravlja srca, krvnih sudova i nervnog sistema.

Međunarodna kompanija Valentis je 1919. godine započela svoj razvoj i tokom narednih 100 godina je stekla iskustvo u svim oblastima prirodnog lečenja, proizvodnje i promovisanja najkvalitetnijih proizvoda za podršku zdravlju.

Kompanija Valentis se sastoji iz niza manjih farmaceutskih kompanija koje stvaraju, proizvode i plasiraju na tržište inovativna farmaceutska rešenja. Ime kompanije je nastalo od latinske reči koja znači „zdrav i jak“, čime se jasno predstavlja cilj poslovanja ove kompanije.

Valentis je 1962. godine stekao GMP sertifikat (Good Manufacturing Practice certificate), čime je potvrđen prvoklasni kvalitet proizvodnje. Danas je kompanija prepoznata kao farmaceutska kompanija koja gradi svoj portfolio proizvoda koristeći spoj najnovijih tehnologija, tradicije  i želje celokupnog tima stručnjaka da se pomogne svakom coveku.

Kompanija proizvodi medicinska sredstva, dodatke ishrani i biljne preparate, čime teži da preuzme vodeću ulogu u oblasti prirodnog lečenja. Kompanija je razvila preko 250 jedinstvenih proizvoda.

Takođe, Valentis poseduje sve najvažnije sertifikate o najvišem standardu kvaliteta:

GMP sertifikat (Good Manufacturing Practice certificate) – sertifikat o najvišem kvalitetu proizvodnje
GDP sertifikat (Good Distribution Practices certificate) – sertifikat o najvišem kvalitetu distribucije proizvoda
ISO 9001:2015 sertifikat – sertifikat o najvišem kvalitetu svih procesa koji se tiču upravljanja kvalitetom
ISO 13485 sertifikat – sertifikat o ispunjavanju najviših uslova koji svedoče o najvišem kvalitetu razvoja proizvodnje i svih pratećih procesa
EcoAgros sertifikat – sertifikat o proizvodnji koja je u skladu sa najvišim sistemom kvaliteta
HACCP sertifikat – sertifikat o međunarodnom standardu koji definiše zahteve za efektivnu kontrolu bezbednosti proizvoda

Kompanija Ospapharm: "Kvalitet je osnov poverenja i održivosti"

Kompanija Ospapharm: „Kvalitet je osnov poverenja i održivosti“

  1. PHYTOren® – Preparat koji je nastao iz kombinacije isključivo biljnih sastojaka. Koristi se za podržavanje fiziološke funkcije bubrega i urinarnog trakta.

Ospapharm je nemačka kompanija srednje veličine. Kompanija je osnovana iz želje da dokaže da kombinovanjem specifičnih biljnih sastojaka se može povratiti prirodni balans ljudskog organizma. Ta želja je rezultirala razvojem i proizvodnjom inovativnih proizvoda unutar nefrologije, urologije, hepatologije i gastroenterologije.

Proizvodi kompanije Ospapharm se već decenijama izvoze na evroazijsko tržište. Osnovni stubovi uspeha kompanije su prvoklasni biljni preparati i uspešna saradnja sa partnerima na različitim tržištima. Poslovna istorija kompanije svedoči o ispunjenju želje koja je inicirala osnivanje kompanije, ali i o nizu međunarodnih saradnji i zadovoljnih korisnika.

Cilj kompanije je da nastavi svoju dugu tradiciju proizvodnje biljnih preparata na najvišem međunarodnom nivou.