O nama

Izbor stručnosti, a ne slučajnosti!

Posvećeni stvaranju bolje budućnosti

Farmaceutska kompanija ProtoPharma d.o.o. je ogranak za Zapadni Balkan međunarodne kompanije ProtoPharma Engineering GmbH. Naša matična kompanija se bavi razvijanjem i obezbeđivanjem inovativnih farmaceutskih preparata baziranih na prirodnim dejstvima, a sa ciljem poboljšavanja kvaliteta života korisnika.

U ProtoPharma d.o.o. se trudimo da svaki dan radimo na poboljšanju života korisnika preparata koje mi obezbeđujemo. Verujemo u prirodu i njena pozitivna dejstva, stoga svim postojećim i budućim korisnicima omogućavamo pristup najboljim medicinskim i farmaceutskim sredstvima koja su zasnovana na prirodnim dejstvima biljaka.

Odabir preparata koje promovišemo se zasniva na njihovoj jedinstvenoj kombinaciji sastojaka. Odlučujemo se za preparate koji su kombinacija pozitivnih biljnih dejstava i visoke tehnologije. Na taj način se povezuje tradicija sa naprednom tehnologijom kroz proizvodnju bezbednih i efikasnih proizvoda svima koji imaju potrebu za njima.

Naš zadatak je da pomognemo svima onima koja je ta pomoć potrebna. Kompanija je okupila najveće stručnjake kako bi kombinovali različita iskustva sa ciljem stvaranja većeg doprinosa ljudskom zdravlju. Srž naše kompanije čine talentovani pojedinci koji razmenjivanjem svojih iskustava, ideja i mišljenja stvaraju posebna rešenja i dodatni kvalitet.

Naši zaposleni su fokusirani na naše korisnike/klijente/pacijente, jer su oni razlog zašto smo mi svi ovde. Oni su ti koji nas inspirišu. Sadašnji i budući korisnici nas motivišu. Svi oni koji su zainteresovani i kojima je potrebno da poboljšaju svoj kvalitet života su razlog zašto radimo ovaj posao.

Mi smo tu zbog vas!

Naš tim

Naša matična firma - ProtoPharma Engineering GmbH

Kompanija ProtoPharma Engineering GmbH je osnovana 1994. godine u Frankfurtu, s ciljem da pruža konsultantske usluge u oblasti farmaceutskog inženjeringa. Sedište kompanije je u Frankfurtu, sa kancelarijama u Srbiji, Ruskoj Federaciji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji. Stručnjaci kompanije poseduju višedecenijsko iskustvo rada unutar različitih industrija. ProtoPharma Engineering GmbH ima odobrenje za veleprodaju farmaceutskih proizvoda od Regionalnog veća Darmštata i uvršteno je u komercijalni registar Bad Homburga.

Oblasti poslovanja ProtoPharma Engineering Group pokrivaju ceo razvojni ciklus farmaceutskih postrojenja i projekata: od koncepta do podrške operativnoj proizvodnoj kompaniji. Kompetencija kompanije ProtoPharma Engineering GmbH se proteže na sve dotične faze projekta, sa odgovarajućim posebnim zahtevima.